以免他人中伏,所以特登开左个acc report今次事件。一看评论之下,才知我原来已不是第一位受害者~😒so sad~今天下午3:00左右谂住饮个下午茶,见近近地就上左E间野。一入去无人接待,之后就揾左个呀姐讲:两位唔该。见到有大尽空位,佢嘅回应系(指住佢前面果张枱):就E张啦,搭枱!😳先生即刻醒目话:E到D冷气有D大,我想坐后小小。呀姐:咁你自己去入面揾下啦。好,我地自己行去中间位揾左张枱坐低,有个呀走埋黎话:E到唔坐得,我要执场转大枱,你去后D坐啦。好,我地又行去最后,揾过第张枱坐低之时,又有个呀姐大叫:喂!E到唔坐得!去前面坐!(无尾音+黑面)我真系忍唔住,都大声咁应左佢一句:前面叫我坐中间,中间叫我坐后面,而加后面你又叫我坐番前面,点架?!咁我而加坐边呀?个呀姐E E um um(低声发脾气)之后就好悔气咁赖低左句:咁你坐啦!!ok~终于坐得低叫野食,坐左成半个钟,一样野都未到,见到个经理咁嘅物体,心谂服务态度应该好D挂⋯举手示意,佢扮睇唔到。起身向佢走过去,佢直头无谂过理你,叫都唔应,直行直过!先生再揾落单个姐姐问,佢亦同样,完全无谂过回应。平时好脾气嘅先生嬲到即刻拎起张单,

先生即刻醒目话:E到D冷气有D大,我想坐后小小。

呀姐:咁你自己去入面揾下啦。

ok~终于坐得低叫野食,坐左成半个钟,一样野都未到,见到个经理咁嘅物体,心谂服务态度应该好D挂⋯举手示意,佢扮睇唔到。起身向佢走过去,佢直头无谂过理你,叫都唔应,直行直过!先生再揾落单个姐姐问,佢亦同样,完全无谂过回应。平时好脾气嘅先生嬲到即刻拎起张单,讲左句:你地咁唔想上菜,而加唔洗上na.

就叫左我走。

完全系一个好惨痛嘅经验!饿左半个钟之后先再去揾其他野食😭😭😭😭会睇open rice 你们,要小心中伏呀~~~~~~~~~~