1)电话打唔通,打左2次无人听(如果无台订或怎样都应该有人接听),去到攞飞2)订台未黎,无逾时等候,有张台由12:57至1:20个客都未到(应该通知客人逾时等候最多5-10min,安排会更流畅)3)唔注意客人安全,酒柜门打开了无关,比其他客人撞返埋去,差啲夹到人,后期先有人关返度门4)服务员服务态度好差,问野十问九唔应(话有位叫你)5)等左4个字以上,吧台有4个位唔叫人,自己入埋去都唔安排即刻入坐,服务员就冲出去叫刚到嘅入去,即时问点解等咁耐未入得,佢先叫入6)用膳期间:服务员两个围住倾计,另外,寿司制作员有一位在嘻戏**我本身食左几次呢间店觉得好食先再黎食,但佢地服务态度直接影响我食欲同我对佢间铺形象。我本身好钟意周围食,但我从来唔写食评,亦唔系做饮食,好希望你地吸取经验积极改善。**
4)服务员服务态度好差,问野十问九唔应(话有位叫你)