2024-09-06 384 浏览
好耐冇食过泰国嘢就嚟呢间encore吓 记得呢间啲羊架都算抵食,因为$200有三件 谂住嗌个午餐加呢个我哋等位都好快 因为呢间分店系马鞍山马鞍山唔算太多人喺平日午市嗌咗个青咖喱鸡同埋冬阴功虾金边粉汤本身谂紧嗌咩肉好,我只午餐,见到人哋嘅青咖喱鸡好大份好靓仔咁就挨吓!青咖喱条得几好味,但系啲鸡就质素麻麻地喺雪鸡 比较硬,亦都冇乜鸡味冬阴功个汤底我就嫌有啲辣,好多配菜唔同嘅菇几粒弹力虾 即系雪嘅虾冇乜鲜味𠮶种青咖喱都有好多蔬果,好似茄子同埋青豆 不过茄子炸过我就唔敢食 其实好香的加$28要咗个春卷跟餐,个酱系柠檬汁好正,酸酸甜甜劲开胃 我哋所有食物都点呢个酱最后不过我就觉得材料麻麻哋,虽然个朋友觉得几好味,主要系食炸粉同少量蔬菜喺入面我发现羊架冇影上枱嘅相 不过几好味的,原来杯酒味其实都冇酒味 仲谂住试新味道 只系酱汁唔同 不过杨依然好味大大嚿肉 好过有啲餐厅呢个价钱可能得两旧仲要系冇咩用大量肥膏𠮶种海南鸡就非常一般 感觉好少肉都唔知系咪唔足了 拎过?但系冇乜鲜味 而且肉太肥,其实好少肉都系中国乡下啲鸡好味好多芒果沙冰$55好大杯,不过就唔太抵 甜咗少少 同埋冇芒果肉整体而言环境唔错,但系

我哋等位都好快 因为呢间分店系马鞍山马鞍山唔算太多人喺平日

午市嗌咗个青咖喱鸡同埋冬阴功虾金边粉汤

喺雪鸡 比较硬,亦都冇乜鸡味

海南鸡就非常一般 感觉好少肉都唔知系咪唔足了 拎过?
但系冇乜鲜味 而且肉太肥,其实好少肉
都系中国乡下啲鸡好味好多
芒果沙冰$55好大杯,不过就唔太抵 甜咗少少 同埋冇芒果肉

整体而言环境唔错,但系店员唔系太主动加水而且态度一般 好似成日企喺侧边望住你食嘢咁 但系又唔系帮你加水之类 唔系服务
用餐时段