2015-04-07 2209 浏览
同朋友嚟食,话呢间LUNCH平 唔驶$100。咁嚟食啰原本BOOK1:00 ,车有D塞 迟左5分钟去到,个经理已经黑晒口面话再迟就俾张台人啦(但我见未Fullhouse啰),好~我算 系我地迟左在先~咁点餐啦,坐都未坐底 已经问我地食乜。但真系好多选择有十几廿个餐。都要D时间啦,我地咪话等我地睇睇先,过两分钟个经理又黎问我地食咩,咁吹法,咪求其选左亲子丼,味道都算好好味~食完主菜,个餐话明送咖啡或水果。咁咪叫啰,佢话无晒咖啡,我地咪问有无冻柠茶、汽水又类嘅野饮,佢就话个LUNCH SET只有咖啡同水果....哦...明晒。于是咪叫水果,水果系普通橙1/4个 仲系酸到开眼个只。食完二话不说埋单走人 无下次。

同朋友嚟食,话呢间LUNCH平 唔驶$100。咁嚟食啰

食完二话不说埋单走人 无下次。