2024-07-10
带位姐姐仔 要求 要齐人才可以入座,并且在门口要拣埋食咩先可以俾你入去坐低,what? 因为特登去食加上都系得几款面 好快拣左坐低,姐姐仔好快攞埋单俾你埋单,刚刚坐低就埋单先。公平d 讲,面ok 既 不过未去到好食都识飞,男仔一碗一定系唔够饱。食紧时另一位姐姐仔带左另一个客入坐 但佢未齐人 可以入坐,仲要可以等齐人先上餐。不同带位不同待遇? 系唔系好有问题? 咁样好咩? 我地两个人一人一碗面,加左只蛋 and 炸鸡,盛惠:$339 绝对唔系平,当然一定唔会有下次,中环唔系得一间日本拉面, $339 绝对可以拣一间好食又可以有公平,有礼相待既拉面,有钱唔系大哂,好食都唔系得一间既,未试过34度要系门口拣餐 / 有选择困难症 一定要去见识,good luck❗️