2025-01-12
见到佢咁少负评又唔驶等位 所以入去试下啦 明明得几枱客 大把吉枱 佢接待处无人 我哋直接行入去 个女服务员劲无礼貌叫我哋行返出去等佢安排座位 态度有啲串咁 唔该你哋出返去等 唔好意思唔该都无声 要我哋特登行返出去门口 再嚟问我哋几位 再叫返我哋入内 咩玩法?你唔系无位㖞 又唔系问我哋有无订枱要处理返个手续 点解要个客人特登行返出去唔直接邀请入座?坐低就话一定要坐喱一张 因为一阵会好多人 结果系坐到走都系好多吉枱啰 放枱礼仪仲搞笑 摆低意粉 唔叫都唔识俾两只碟嚟 佢本身无摆碟喺枱 然后拎两只碟嚟 唔识分俾客人架 摆喺枱角边 要我哋自己分 啲服务态度真系好到呢 。。。 唯一叫做识做返啲系 当第二个菜上枱 佢识将隔离枱拉埋过嚟摆 叫识做啲啰 讲返食物质素 蕃茄海鲜扁意粉 一上枱有啲吓亲 个卖相好差 抹碟唔干净 成条抹过嘅痕迹 味道系正常发挥 蕃茄味都浓 意粉软硬适中 但青口麻麻地 唔觉新鲜 伴随两只虾 都叫弹牙 但只睇卖相真系唔太想食 百几蚊喱个意粉唔可以俾合格烟三文鱼蟹肉热香饼 根本唔系热香饼 佢系一个热烘牛角包 质地好硬净 救到嘅系佢个外皮都叫脆口 但入面实的的 似硬面包一旧嘢 配上
讲返食物质素
蕃茄海鲜扁意粉
一上枱有啲吓亲 个卖相好差 抹碟唔干净 成条抹过嘅痕迹
烟三文鱼蟹肉热香饼
根本唔系热香饼 佢系一个热烘牛角包 质地好硬净 救到嘅系佢个外皮都叫脆口 但入面实的的 似硬面包一旧嘢 配上烟三文鱼 同将蟹肉拆散 铺面 同牛油果搅成蓉作酱 可以话完全唔夹嘅配搭 个包系甜甜地 其他材料系想像到嘅味 蟹肉得少少䶢味 无蟹味 一齐摆落口有啲唔夹 做唔到䶢甜交错嘅惊喜味道 可以嘅话都唔驶点嚟试
泡沫咖啡
正常嘢 无咩可提 相都唔记得去影
服务态度唔专业 态度又差 食物质素又唔好 唔系平㖞 座落尖沙咀 真系难怪香港服务行业会招人话柄 实在好唔掂