2024-08-30 727 浏览
我唔打算评论食物质素,只可以话中规中矩,食gimmick。我主要系想讲服务态度:我地一行10人预早打电话book左枱,去到餐厅搞左好耐话揾唔到我地booking,又要check 电话睇record,睇下我地有冇讲大话,然后只系同我地讲句唔好意思,同我地讲起码要再等20-30分钟先安排到,想赶我地走。重点系餐厅仲有空位够容纳我地,而当处理紧我地booking问题嘅时候,隔离店员不停放walk in客入座。因为我地一行10人临时好难再揾另一间餐厅,最后有位男店员安排左两张分到好开嘅枱比我地,亦只好接受。用餐中途,有位女店员问我地两张枱系咪一齐埋单,我地话系。埋左单,一行人离开,其中一位女店员追出马路话我地其中一张枱未埋单,我地又要返铺头解释,同佢讲已经埋左单。话人未埋单前唔会问下同事先?唔会check下收银机先?知道我地确实系埋左单,一句道歉都无一句讲哂,想受气就去食啦。食物味道正常,份量足够,蘑菇汤当然不及西式餐厅,鱼饼很普通,整体黎讲cp值低,不值呢个价。
我唔打算评论食物质素,只可以话中规中矩,食gimmick。

我主要系想讲服务态度:

一句讲哂,想受气就去食啦。

2024-08-30