Boxing day同朋友行完山,吃完车仔面,时间尚早,想食过甜品至回程就入去呢间店试试,当时只有两枱客共4人,我同朋友就拣最入嘅长枱坐下(近水吧),隔一阵待应就话有人留咗枱,跟手摆’留座牌’喺枱,我哋惟有坐另一张长枱。当我想落order, 但叫咗声’唔该’, 两个waitress挂住倾计听唔到,ok算啦,隔一阵再大声叫两次’唔该’, 都系唔应,真系有啲火,我再放尽喉咙大大声叫’唔该’, 隔离枱男女都望一望我,其中一个waitress至如梦初醒行埋嚟落单。我同朋友都拣咗芒果布甸,但同menu相片不符合,布甸面没有如相中有几片芒果,布甸味道方面无乜芒果味,质感较实唔够滑,可能落多咗鱼胶粉,$33一客唔平,我自己整仲好味过佢。埋单时已走剩我同朋友,无新客到,唔明点解我哋入座时截住话有人留咗位,被截住嘅感觉几uncomfortable, 呢间真系无下次,价钱唔平,味道一般,服务态度又非常赶客,goodbye your tail。

,我再放尽喉咙大大声叫’唔该’, 隔离枱男女都望一望我
,其中一个waitress至如梦初醒行埋嚟落单

,goodbye your tail。