2025-02-26
星期日经过上环刚好入去前比门面装饰吸引,感觉几复古的一间日式小店,但系几靓嘅门面都比店员的服务态度打破,简直系地狱服务的一餐。店内的一位黑长发店员全程店员黑口黑面,完全冇笑容,态度极差。当然我唔系当自己系贵宾要求每间餐厅的店员都要好亲切有礼笑容满面,但系呢位服务员完全冇服务可以放低餐牌一句都唔讲就走咗,点餐嘅时候可以完全冇反应,都唔知落唔落得成单,见佢对所有客人嘅态度都系一样,所以个个客人都睇望望佢觉得佢冇礼貌,我喺呢间舖度食咗30-40分钟嘢,期间有三个客人入过嚟坐低佢飞完个餐牌俾人,人地都直接走咗可想而知佢态度几有问题。唔知以为呢一餐免费唔使钱,价钱又唔系好平都唔叫抵食,唔会觉得系要有咁嘅服务态度。连出名态度差嘅澳牛都好佢十万八千倍。食物份量相对细,如果一个正常男人食量就唔会饱,如果系女仔都还可以接受,食物味道普通绝对唔会再黎,奉劝大家黎之前谂清楚,除非钟意俾人黑面受气嘅随便入内。