2019-07-01 103 浏览
我们一行5人, 共点了5份 set lunch, 经理上菜时, 其中一份头盘并不是我们点的食物, 我地表明系店员落错单, 经理一言不发就拎走份头盘几分钟后, 经理拎住份"错"既头盘再返黎, 我地再解释一次系店员落错单, 经理重覆order 内容, 我地再答: "落错单", 经理再次走开🙄唔够2分钟, 经理再一次拎份"错"既头盘返黎, 再再一次覆述order 内容, 我地又再再解释系落错单。。。。。 经理又再再再一次覆述order 内容😑朋友见状, 就话, 算啦, 你摆低啦。。。。 经理即时放低左份错既头盘🤯我嬲嬲地问经理,你行过黎三次,我地又答左三次系 "落错单", 我觉得而家系你想迫我地食左呢份"错" 😤 经理答, 唔系, 我想搞清楚啫🤷🏻‍♂️我讲 : 我地再答你第四次, 系你地店员错😡佢最后死死气拎返走份"错"既头盘, 终于讲唔好意思, 其实我地想要咩? 真系谷鬼气

我讲 : 我地再答你第四次, 系你地店员错😡

真系谷鬼气