2024-01-06
呢间野嘅食物质素越黎越差,首先,啲烧猪,炸鸡咸到爆,啲海鲜又腥同吾新鲜,啲龙虾人地吾知仲以为系人地食剩,一忽忽!另外,我哋坐左好耐都未有野食,当有野食时竟然一次过岀晒所有野,完全有留空间俾人食野,一次过一堆野食上枱,请问点食?食物货不对版,本身menu 写有红豆沙,点知最后佢地赶收工而上左桂花糕,hea到爆!最后,啲员工嘅服务态度真系好差,因为今次冇俾利是,啲人嘅态度即刻有变,1.我地投诉上菜太快,佢地净系怪厨房,完全冇解释到!2.有个短头发嘅西装经理,态度爆差,佢竟然冇理会我地嘅投诉,反而系背后话返我地转头,背后讲我地坏话😮💨😮💨3.其他经理嘅人态度都好差,佢地真系好现实,冇利是就彩你都傻,想叫佢地落单都扮睇吾到!4.间野收1030.9:50已经系度催人走,要收呢样收个样,又系度话要收工啦,要走啦个啲,真系冇念到点解一间餐厅会甘,做生意都吾想,反而系甘催催催,真系好吾得,甘嘅态度真系接受吾到!