(非会员)
2007-12-09 6 浏览
本人前几天去了试试这间米线店。我叫了一个下午茶餐,有米线(2个配料)+豆浆。老板送来了一杯似茶的饮料,本人以为是供洗筷子的。米线还未开始吃,老板就喝我'小姐,这杯系菜蜜黎架!'我以经哑左。。。明明系order左豆浆,仲用左黎洗筷子。我要求老板换过杯新的俾我,因为他在我叫野食的时候完全没有explain点解豆浆会change左做菜蜜,放下杯野饮时亦都没有告诉我。我心想换一杯菜蜜有几难?老板死都不肯换,系咁话'我地系唔会换家小姐。。。' 态度仲要系极差,死唔讲道理。我话你咁样点做生意架,佢就好串咁话'我今日先学识点做生意!' 。。。我当时俾佢迫都喊左出黎,我估唔都世界上竟然会有d咁横蛮无理gea人。我发誓以后都唔会再黎这间黑店!!!!大家请相信我,来过的请不要再来,没来过的亦不必要consider来!!! (对著这些无赖,一定影响你全日的心情,食物再好吃也没有用!!!)
本人前几天去了试试这间米线店。
我叫了一个下午茶餐,有米线(2个配料)+豆浆。
老板送来了一杯似茶的饮料,本人以为是供洗筷子的。
米线还未开始吃,老板就喝我'小姐,这杯系菜蜜黎架!'
我以经哑左。。。明明系order左豆浆,仲用左黎洗筷子。
我发誓以后都唔会再黎这间黑店!!!!