2022-10-26 836 浏览
门口收钱𠮶位略为肥胖嘅小姐嘅服务态度真系差到令我以为我地争佢钱,食物质素已经唔想提,碗喇沙系完全冇味,炒牛河尚算可以,坐低冇餐牌,落单又出错餐,我哋已经怕麻烦照食费事佢地再整过,其实好少事,只系碗喇沙叫左鸡翼冇左鸡翼变左好难食嘅鱼片,米粉变左米线咁,真系冇所谓,咁鸡翼系要加$6,我哋冇食过正路都唔会收返钱,我哋叫唔该埋单嘅时候,冇一个waitress回应,隔左一阵门口𠮶位肥胖嘅职员就大大声话:出黎啦!原来系要自己出去埋单嘅,我哋第一次黎食唔知道嘛,其实你地同我讲声咪得啰,唔使当人狗咁喝!之后出到去同佢讲碗喇沙冇黎到鸡翼,𠮶位肥胖嘅女职员一直唔出声,俾完钱佢佢找返嘅钱都系有收到𠮶$6,再同佢讲佢就行开当我地透明,𠮶下真系呆左,点解可以咁冇礼貌嘅?!?! 我哋唔系欠左你架!你话一定要跟单收又好,鸡翼冇黎都要收又好乜都好,都唔系咁样唔应人丫,态度咁恶劣嘅职员真系令我地大开眼界,今时今日真系仲有啲咁差嘅服务真系难得一见!6蚊我买旗做善事都唔想跌俾你!呢间餐厅我地系永远都唔会再帮衬,食餐饭都要受你气好无为!
2022-10-25