服务态度拍得住酒店级数嘅西班牙特色菜格调酒吧餐厅‼️餐厅位于铜锣湾,地铁站一出就系,位置方便,设有室内、外座位。室内座位对住调酒酒柜,室外座位好似露营帐篷咁,挂满一串串灯,好浪漫,啱哂情侣或者一班朋友嚟gathering。🌟🌟🌟友人叫我一定要系社交平台度盛赞呢间店嘅服务态度!食饭嘅过程店员好落力不停系一至两道菜肴之后就即刻主动换碟,务求每道菜式嘅味道都唔会影响,which is呢个系酒店先会做到嘅水平,前后我地每人都起码换左4-5次。店员亦好主动不停帮我哋加水。另外,友人提早上去放蛋糕惊喜,同店员讲食到咁上下就自动上蛋糕。食完饭之后友人只系用眼睛示意店员,店员已经好醒目拎蛋糕嚟,完全成功嘅生日惊喜!服务真系满分!💯💯🌟🌟🌟.1️⃣西班牙薯仔蛋饼
蛋饼入面系薯仔和洋葱丝,咬落有多重口感。
2️⃣单骨鸡翼炸到好脆,又啖啖肉。
3️⃣海鲜白酒牛油扁意粉大大粒带子、虾同青口,意粉偏硬,可以再软少少,不过个酱好好食,用咗好多蒜茸炒,食到最尾个酱汁更加惹味。4️⃣西班牙海鲜饭好多青口、虾、大蚬好足料,蚬肉鲜甜、大虾弹牙,青口鲜甜,啲饭吸哂啲海鲜嘅精华,好好食😋!
5️⃣墨鱼汁海鲜短锅面🦑上锅果弹卖相的班唔吸引,食落啲面
服务态度拍得住酒店级数嘅西班牙特色菜格调酒吧餐厅‼️
1️⃣西班牙薯仔蛋饼
蛋饼入面系薯仔和洋葱丝,咬落有多重口感。

2️⃣单骨鸡翼
炸到好脆,又啖啖肉。

3️⃣海鲜白酒牛油扁意粉

5️⃣墨鱼汁海鲜短锅面🦑
上锅果弹卖相的班唔吸引,食落啲面好似炒面饼嘅感觉,好油,不过应该系我本身唔太钟意墨鱼汁🤣。

6️⃣甜薯薯条
好甜番薯味,又热辣辣!dim酱食就中和返个甜味😋!

7️⃣椰香八爪鱼带子刺身
带子味道鲜甜,连八爪鱼口感几夹,而且少少辣好开胃。但我个人就麻麻地个酱🤣。.
📍Casamigos
地址:铜锣湾骆克道487-489号骆克駅3楼(铜锣湾站 C 出口)
💰:人均$200-300

#hk#restaurant#dinner#bar#spain#food#foodie#seafood#chickenwings#potatosfries#octopus#causewaybay#service
2023-10-04
庆祝纪念