1. 等候时间长,秩序混乱。我同朋友六点九就已经到左,但系最后都要等半个钟先入到位(只系等一张台)期间又有人打尖插队,等候期间又热又多人逼2.服务态度极差,特别是短发服务员。一开始我同两位朋友都唔太肚饿,所以谂住叫住两个菜食先(水煮牛肉和小炒黄牛肉),唔够再叫过。点知个服务员一听到我地净系叫两个送,就行过黎态度好差咁样问「蛤?你地三个人净系叫两个送咋?」我即刻反问「唔得㗎」佢话:「早知俾张细台你地都够」但系细台根本净系够放三个人嘅碗碟,冇地方摆送,再加上我自己本身都拎住好多野。依家系咪叫得唔多嘢食就唔配有舒适嘅位坐???3.短发服务员没有防疫意识。一开始去到等位嘅时候,就已经见到短发服务员唔戴口罩喺度行黎行去,又会上菜俾人,又会近距离咁样同顾客讲野。我问佢「点解你唔戴口罩嘅」 佢竟然话「唔系我唔想戴口罩!系我戴左之后你地听唔到我讲野」首先,佢讲野好大声,我地绝对唔会听唔到。佢仲唔戴口罩咁样喺我耳边叫号(肉贴肉嘅距离)我成餐饭只耳仔都嗡嗡声咁响,耳仔好痛-.- 其次 呢个理由会唔会太荒唐?乜口罩有隔音功能?我咁样讲完佢之后佢有戴返口罩,但系五分钟后又拉低晒个口罩。依家其实每日都仲有八千几

我咁样讲完佢之后佢有戴返口罩,但系五分钟后又拉低晒个口罩。依家其实每日都仲有八千几宗确诊个案,我真系想像唔到佢咁样唔戴口罩万一真系有事嘅话会带黎几多条社区传播链!!简直系防疫大漏洞!!!

4.卫生情况堪忧。张台又油淋淋,食食下饭更有只虫跌左落我朋友只手度

总结而言,十分唔推荐大家黎呢间餐厅食饭,可以话俾钱俾时间黎受气!