(非会员)
2011-04-17 24 浏览
本人以约同2个朋友去十胜,讲真十胜D猪扒饭好一般, 但价钱都OK, 所以有时都会去食, 但今次D服务态度极差, 我地3个人坐了一张4人台, order 完之后突然有个店员话要我地同另外3个人坐埋一张台, 我当时say no, 话唔想昤转台, 其实当时仲有吉位, 唔系满坐. 但个d店员好不满, 之后就黑面, 放下食物时好大力,又晤同我地加茶, 而且其中一个突然用好串既语气同我地讲, 你地3个人, 多咗一个位, 一阵间如果有人要坐, 你唔可以say no, 个位要俾人坐,但当时仲有吉位, 我当时觉得好失望, 服务态度仲极差过茶餐厅,服务态度差到极,我以后都唔会再去.
2011-04-10