2018-01-31
第一次被赶客就在此留我第一个既评语奉劝大家,为左令大家唔好未食已受一肚气,大家带小朋友既食客,请不要光顾此餐厅了,此餐厅职员服务态度极度恶劣!未食都以为欠左佢钱!琴日两大两细去蓝屋食lunch, 入到去个短发女人都已经邹晒眉啤住你,净返3个门口隔离既位置,我就有礼貌地问会唔会有客差唔多食完走,佢就话无,当时我谂我小朋友要返学,快快趣趣食完都会走,迫迫地坐埋唔紧要,时间35分钟内实会走,只系近门口位,小朋友入紧去已经有客开门,要坐好晒先可以开到门,由于地方比较狭窄,当时有客开门删门,我地都未入到去坐得低晒,已经有两枱4人枱既客走,刚好有客入就入左4人,我又好礼貌地问仲有个张4人枱,可否比我地坐,佢就话:「唔可以转枱!」一副极度不满既态度回应我,当时我地都未坐好,又未落单,跟先后次序都应该先比我地坐吧!我跟职员讲:「我地都未坐好,已经有客走,头先问你有无客差唔多食完会走,你又答我无?我地4人都会叫3个餐,咁都唔欢迎?」佢极度不满既态度又回应我,头先真系无人走!**难度3分钟内客人可以整个餐食完埋埋单?**各位自行判断此餐厅是否值得受一肚气去试试!**原来下面都有客留言此餐厅服务极差!
**难度3分钟内客人可以整个餐食完埋埋单?