餐厅: 海港酒家
资讯:

2017-03-26 2479 浏览
第二次来到海港, 接待的小姐真厉害, 一面拿住电话微信, 另一只手接照顾客讲人数按掣, 跟住指指手叫人取票。上次中午茶市, 人多等我预咗, 3个人大约等咗差不多一个钟, 到现时系识人有著数, 或者大大声就会有位。这点真系令我十分不满。刚昨晚再到光顾, 整理餐具时, 只系问问有冇匙羹, 那位部长话环保不会给, 客人点汤才跟, 之后话你有须要咪给你。所以全程晩餐系冇用过匙羹。当你系熟客就上甜品, 我呢D客系乜都冇。食物方面都系可以, 可以选择我想拣另一间
这点真系令我十分不满。
当你系熟客就上甜品, 我呢D客系乜都冇。
食物方面都系可以, 可以选择我想拣另一间
2017-03-25