2018-03-09 516 浏览
啱啱睇番呢度啲食评,原来我嘅遭遇唔系冰山一角。骤眼望埋去现场其实好多都系三至四人枱。 咁我人数多都等左好耐,见到好多三至四人枱嘅飞都嗌咗入去,再望入去见到最尾有一张空左好耐嘅大枱。 咁我就问下入面𠮶张空枱可唔可以坐同埋安排入座嘅问题, 点知个waitress就用一个好串同埋冇尾音嘅语气(我都见到唔少呢度比食评嘅人都有呢个感受)同我讲已经book晒同埋出面冇台畀你夹到。 其实如果啲枱畀人book咗,可以礼貌啲同我讲返,如果佢哋几多点都未到,可以畀到张枱我,而唔系用一个极差嘅态度去回应一个客人。我朋友都话虽然佢冇讲粗口但系佢嘅说话语气比粗口更难听。 一间餐厅除咗食物要好食之外,服务态度都好重要。如果未食饭都已经俾客人食咗一肚气,真系咩都饱晒,唔使食喇!不过,强烈建议如果钟意食一肚气嘅人可以去感受一下。😁
啱啱睇番呢度啲食评,原来我嘅遭遇唔系冰山一角。

不过,强烈建议如果钟意食一肚气嘅人可以去感受一下。😁