2023-03-07
不知所谓既员工,服务态度超级差!入舖无人理,坐低十分钟都无人执枱,举手打算点餐+叫人执枱,员工走埋嚟问都无问客人要咩,第一句就讲:「自己落单架㖞!」我答左一句「咁可唔可以执一执枱?!」员工反问返转头:「我有话唔可以咩?」(其实我个问题佢听到d咩?定专登要闹客?)落完单,我叫了杯鸯走,因为系统无得拣少甜,又没有写明奶是分开上,所以谂住举手讲声杯野饮要少甜,第一个员工见到照走开,另一位过来,我说:「我刚刚落左杯野饮想要少甜,系统无得拣所以想同你地讲声。」佢即刻反我白眼,边走边讲:「奶系分开上架!!」,其实点解可以咁无知,佢地系咪唔知其他既餐厅都会系落埋奶,客人只是讲一句,点解可以咁无礼貌?埋单问收银,你地有无投诉热线,收银话:「下!要揾㖞~」呢间野真系厉害,上市上到咁差都第一次见!永不回头,兼传开身边嘅人blacklist此餐厅。