2022-08-06
餐厅环境ok都不算太大油烟,食物质素正常发挥但服务普通,感觉不太良好,就好似其中一个食客comment般只顾熟客,如果作为一间居酒屋系呢种程度只能话不流入。另外,店员突然叫我们调位,本来以为系有三至四个人坐所以要调动这个是能理解的,结果前来既客人系两位,大家都系两人想不到理由点解要咁做?仲有,我们都有叫左酒水,只系走前想叫店铺斟杯水饮,结果店员话无提供(无系唔紧要既),但明明前一刻先见到店员拎起个暖水壶斟左杯水俾佢熟客,同埋见到我地隔离枱系有只茶杯系张枱度(佢地系开左枝清酒同饮紧啤酒),亦唔见有枝装茶同有气水开左放系枱度。呢度食野都唔算好贵,但都唔觉得好平,唔理解连茶餐厅都可以俾杯茶水既时候,点解呢度会无。服务不好,无论几好食,都无下次。
服务不好,无论几好食,都无下次。