2021-01-29
Lunch time 大约1:30去食,排队等位大约等五台客,等左15分钟就有位坐。二个人叫左三个餐,正所谓眼阔肚窄就系我哋呢啲女仔😂黑糖面包系几好食,上热门菜式合情合理。不过想讲侍应唔知点解俾咗个全新嘅黑糖面包,但系就配一个有人用过而且用晒嘅忌廉兜俾我??😨我见到咁嘅情况问侍应可唔可以俾个忌廉我?侍应竟然答我你系咪需要refill.........我话我都无用过,个面包都仲未食,系你摆底个时个忌廉已经有人用过你再俾我😅个侍应先话唔好意思拎新既俾我.....烧肉酱味猪肋骨外脆内软,入面啲肉系超软熟超淋,每一啖都食到有酱汁味,反而薯条就麻麻地。鸡肉芝士夹饼口感几得意,黄色𠮶个酱汁甜甜地,我将啲酱汁倒晒落块芝士饼上面,配搭埋一齐几好食蕃茄肉酱意粉普普通通冇咩特别不过唔难食,最后因为眼阔肚窄嘅关系,呢个意粉系食唔晒要拎走返屋企食嘅😂其实系因为Lunch time每间餐厅都排长龙,见呢间小人排啲先食㗎咋,有得拣其他都会试其他。
烧肉酱味猪肋骨
鸡肉芝士夹饼