2018-05-15 2737 浏览
食饭当晚系星期一晚上七至八点时段,唔爆场,坐左六七成左右。我地一家虽然系食饱,但碟上仍然有"送"系食净,我妈仲拎住对筷子食紧野,我地亦未叫埋单。侍应就拎个盘过黎,准备收我地D野食,第一转我地话仲食,佢净系收左清左既碟就走。唔够五分钟又拎个盘行过黎,收晒我地成枱既碗筷,唯独我妈仲拎住筷子冇收到,因为佢仲食紧D头盘。一家人出黎食饭,食饱再倾下偈好正常,加上呢间野系冇时间限制,我地用餐时间亦只系两个钟之内既事。如果出面好多客等紧急于翻台或者我地已埋单准备走既情况下,你黎执野系情有可原。呢间野我地食左好多次,服务每况愈下,每次都有情况发生..有一次十几人BOOK左台话然后将我地张台俾左人,一家有老有嫩要再喺出面等。我地唔会再帮衬呢间野,相信屋企楼下既普通酒楼既服务仲好过佢地。

呢间野我地食左好多次,服务每况愈下,每次都有情况发生..
题外话/补充资料: 服务严重欠佳,感觉侍应欠培训!
2018-05-14
庆祝纪念