2009-12-05
3-12-09(Thur)请晏昼假同家人去拜祭离世一年o既妈妈,先o黎呢o度饮茶.时间系大约1:10pm,o黎到即刻有张大枱,我o地一共七人,叫o左:1. 煎墨鱼饼呢个算弹牙可口,虽然都放凉o左啲,但个个仍赞.2. 药膳鸡脚有圆肉,杞子同北芪,鸡脚好腍同入晒味,有啲苦,而汤就好好味,甘甘地.3. 萝卜千丝酥X2又系好大件,食一件已好漏,佢好热,但萝卜味却唔够,系美中不足.4. 流心奶黄包好香,馅多,OK.5-6. 排骨饭,灼生菜 冇食到7.特价$16.50o既咸蛋油鸡饭一般8. 豆苗饺都几大只,料亦多,冇问题.9. XO酱炒萝卜糕今次唔系好辣,冇问题.10. 鲮鱼球唔记得系咪炸鲮鱼球,总之就系干上,但又唔觉系炸.呢个亦都系一般,但就醮蚬芥酱,咸咸地又有酒味,好古怪.服务:都几飘忽,开头都好正常,唔太好又唔太差,之后我o地打开壶盖等斟茶,但等o左几耐吓,二嫂就自己斟,点知个侍应见到,走过o黎话等我o地就得啦.其实如果唔系佢o地忙到冇人理,我o地又点知自己斟?自己斟都唔系问题,而系佢话我o地.埋单$22X.00
1. 煎墨鱼饼
呢个算弹牙可口,虽然都放凉o左啲,但个个仍赞.
2. 药膳鸡脚
3. 萝卜千丝酥X2
4. 流心奶黄包
好香,馅多,OK.
5-6. 排骨饭,灼生菜
冇食到
7.特价$16.50o既咸蛋油鸡饭
一般
8. 豆苗饺
都几大只,料亦多,冇问题.
9. XO酱炒萝卜糕
今次唔系好辣,冇问题.
10. 鲮鱼球
服务: