2016-01-26 615 浏览
炸菜牛肉肠粉:牛肉肠粉就食得多,加咗炸菜唔知会点呢?食落去啲炸菜索索声,不过有少少咸,牛肉都好嫩滑,肠粉皮又几薄,几有趣!而且非常多料,多都唔觉自己食紧肠粉。而且切成6小块,咁样每块都可以索满豉油咁食喇!糯米鸡:荷叶包住糯米,有鸡肉、叉烧肉、咸蛋黄蛋白、冬菇等。份量颇大,两个人食一个绝对绰绰有余。流沙包:其中一个系硬沙包,另一个嘅奶皇馅就好稀,一咬开个包就奔腾而出,小心又辣亲个嘴....... 胜在奶皇馅唔觉得甜同漏香草沙律明虾角:入面有好几只虾,同埋几只虾,虽然冇其他料,但系有淡淡嘅香草味。个皮炸得几好,唔会过火,而且非常香脆,一摆落口就热到辣亲!鲜虾腐皮卷:同明虾角一样,入面只有虾。比明虾角做更好,金黄外皮极度香脆,一咬就会有好清脆嘅裂声,唔会湿到咬唔开,而且唔会煎到好劲油味,反而仲会食到腐皮味!虽然腐皮卷入面只有虾,但系都好味到唔紧要喇!服务:全部人都太有礼貌喇,每次讲完唔该之后佢哋都会'唔驶'返我。当所有点心到齐晒之后,有位短头发嘅女士专登走嚟问我哋驶唔驶盖住先等佢唔会冻,又不断为我地加茶。走嘅时候原来我地漏咗支笔,𠮶位短头发嘅女士系专登走出嚟追住俾返支笔我地。我冇谂过食个点心

流沙包
炸菜牛肉肠粉
香煎鲜虾腐皮卷
服务:全部人都太有礼貌喇,每次讲完唔该之后佢哋都会'唔驶'返我。当所有点心到齐晒之后,有位短头发嘅女士专登走嚟问我哋驶唔驶盖住先等佢唔会冻,又不断为我地加茶。走嘅时候原来我地漏咗支笔,𠮶位短头发嘅女士系专登走出嚟追住俾返支笔我地。我冇谂过食个点心姐,都可以咁好服务?!要大赞!!!!!

星期一至五,下午2-6时有85折,抵!
2016-01-25
流沙包