餐厅: Homeland (彌敦道)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
6天前 502 浏览
Homeland 真系可以做到令你有宾至如归嘅感觉,无论系餐厅职员嘅服务态度,定系食物嘅质素又或者系服务嘅贴心度,每一个部分都酪以令你有系屋企嘅温馨感❤️最特别嘅系哩到仲会提供甜品画碟嘅服务,全部都系大师级嘅画作👀👀仲会根据庆祝目的量身订做,每个都系独一无二嘅设计,而且仲会帮忙用即影即有相机📷影低值得纪念嘅一刻👍🏻👍🏻唔怪得差唔9成人都系嚟庆祝生日🎂,同埋记得记得一定要book 定位先,walk in 一定会无位🤭我地拣咗新奥尔良海鲜盘🦞(2人份),除咗海鲜盘之外,仲有头盘、餐汤同主食,仲可以以优惠价加购小食同升级饮品添🤗🤗新奥尔良海鲜盘相当丰富,波士顿龙虾/北海道松叶蟹脚二选一,仲有阿根廷珍宝赤虾、蛏子、青口、大蚬、德国胶、薯仔🥔粟米🌽等等😆😆开边原只龙虾🦞肉质新鲜弹牙仲有膏嫁其他海鲜都十分新鲜鲜甜,薯仔、粟米🌽西兰花🥦嗦哂招牌秘制BBQ 汁辣辣地好惹味😋😋慢煮鸡胸日式胡麻沙律🥗慢煮鸡胸软稔嫩滑,鸡胸撕成一条条方便食用,沙律菜新鲜爽脆👍🏻龙虾🦞汁海鲜铁锅炖饭炖饭嘅软硬度适中,以龙虾汁炖制鲜度更高,面头放满了新鲜海鲜,仲用咗食用花装饰,净系卖相都💯💯香草🌿蒜香🧄焗田螺拼薯蓉去壳田螺加上香

慢煮鸡胸日式胡麻沙律🥗

龙虾🦞汁海鲜铁锅炖饭

香草🌿蒜香🧄焗田螺拼薯蓉
去壳田螺加上香草蒜香调味,连同绵滑嘅薯蓉一齐食💯💯

抹茶🍵牛奶
抹茶味浓郁加上牛奶增添奶香同滑顺口感😌

香芋芝士奶盖🥛
迷人嘅粉紫色打卡一流,顶层咸咸地嘅芝士奶盖平均香芋牛奶嘅甜味🥰🥰
  • 龙虾汁铁锅海鲜炖饭