2023-03-30 568 浏览
朋友好钟意食呢间天妇罗🍤所以前几日打波之前就一齐去咗食听讲香港店跟足日本店做法 有啲食材都系日本直送添🤩-巨星天丼 $85 [👅7.5/10]份量十分之大 入面有黑虎虾🦐帆立贝🦪鱿鱼🦑蟹柳🦀️紫菜🪸本菇🍄四季豆其实味道上几款天妇罗都无话特别惊艳 囗味偏清淡 靠沾个天妇罗汁但系真系炸得好清爽 唔厚粉 食落唔会好油腻👍🏻我地几个一致认为四季豆系最好食😂好爽脆好甜朋友仲叫咗上天丼🍚同豚骨白汤天妇罗乌冬🍜上天丼就少咗几款帆立贝同鱿鱼 但系虎虾多一只 仲有莲藕同茄子🍆我觉得呢个会抵食啲💰朋友就话乌冬唔推荐 尤其豚骨白汤 无乜特别 下次可能会试冷面-酱油长芋 $18 [👅7/10]呢个系我地贪得意先嗌 其实即系淮山但系几爽口 系冻嘅 唔系粉粉地𠮶只 唔错-呢餐饭最深刻就系店长姨姨(店长系我估😂因为得佢一个无名牌😂可能系老细)一直同我地倾计同介绍佢哋嘅菜式之后仲私人请咗我哋食八爪鱼条俐👅佢话一只八爪鱼得一条 好珍贵😆质地系真系特别嫩滑 完全唔难咬😋亲切嘅服务真系会加分🥰-📍天丼将军澳分店: 坑口东港城2楼216号舖
朋友好钟意食呢间天妇罗🍤所以前几日打波之前就一齐去咗食
听讲香港店跟足日本店做法 有啲食材都系日本直送添🤩