2024-06-01 973 浏览
同朋友食生日饭,我哋订咗4位6点钟,点左一份泡菜煎饼,一份炸鸡同一份烤肉同peach cocktail,我哋拣咗坐室外,因为觉得气氛比较好。点咗餐后,炸鸡, 泡菜煎饼同酒,其实都好快上菜同侍应都好快就拎左个gas 炉,准备同我地烧肉,但因为原来帐篷里面痴左memo 话not allowed barbecue at outside, 咁佢好快就收走左个炉,话帮我地室内煮,咁我谂都唔紧要啦,最紧要热辣辣上菜就OK。我地好快就食左个炸鸡,泡菜煎饼,饮得唔够之后仲叫左枝真露,其实食食下我地都唔够饱,仲叫左个烤虾卷送酒,而个主角烤肉,都等到7:05分先上菜。首先,个烤肉都热既, 味道就一般同埋比较干身,但最大问题系,用餐时间得90分钟,你碟肉又咁迟黎,点可能30分钟食完呀? 职员赶我埋单唔紧要,我比左钱无耐,佢就收走我份肉同我追加既蔬菜,个问题系,你又无问我打唔打包,就咁将用过既碟放上碟肉上面,因为佢本身唔够生菜,我地后加既菜食唔够1/3 又比佢收走埋,喳喳临赶我地走,话有客等紧位。我地4个人食左$1400,因为个朋友生日,我就无即场同侍应理论,但最大问题系,我地走果时其实格离仲有几张枱系空既,

烧肉

临赶我地走,话有客等紧位。

我地4个人食左$1400,因为个朋友生日,我就无即场同侍应理论,但最大问题系,我地走果时其实格离仲有几张枱系空既,再加上无人等位,点解唔比我地食埋呢?明明你碟肉咁迟上,再者,你又唔同我地打包d 食剩既食物,一野就将用过既碟放上碟肉上面收走… 感觉极差

总括而言,希望餐厅能检讨侍应既服务同用餐时间,但短时间内都一定唔会再黎,街市熟食中心既服务都好过佢地

庆祝纪念
生日