2021-12-17 474 浏览
趁住放假,约咗朋友嚟到上环呢间新开嘅Cafe~呢度嘅环境几干净几舒服,叫主食加$35可以升级套餐,再加$30可以有是日甜品~餐汤沙律跟餐加$30会有餐汤或者沙律或者吐司🍞餐汤系杂菜汤,有超级多菜,红萝卜喺入面,好丰富嘅沙律菜,有黑醋汁配新鲜嘅沙律🥗仲有蕃茄仔,几健康~椰子鸡汤饭$78好大碗汤饭,饮落有浓郁嘅椰子味🥥仲有好多鸡添,有一大只鸡蛋🥚仲有红枣熬制嘅椰子鸡汤,养生又补身,好健康!几钟意佢嘅鸡肉,几有咬口!原条蒲烧鳗鱼炊饭$128因为我好钟意食栗子,所以就叫咗呢个饭~有一大条鳗鱼铺喺饭面,鳗鱼好Juicy,肉质几软淋,好好味😋饭入面有冬菇,虫草花同埋栗子🌰几钟意佢嘅饭,调味几香士多啤梨奶奶酸酸甜甜嘅士多啤梨smoothie🍓有啲红莓脆脆粒粒喺饮品嘅面,饮落冻冻地,仲有淡淡嘅奶香味,几好饮!热情Orange一大杯有热情果粒粒,饮落好清新,同样都系酸酸甜甜,热情果味好浓郁,有种夏日嘅感觉~Walnut brownie有好多合桃嘅朱古力🍫布朗尼,食落几香甜,几有质感,合桃粒粒几有咬口,朱古力味几香浓餐厅职员嘅服务态度超级好!仲有送葡提子🍇俾我哋食添~超级Nice同friendly!好值得

餐汤沙律

椰子鸡汤饭$78

原条蒲烧鳗鱼炊饭$128

士多啤梨奶奶

热情Orange

Walnut brownie

餐厅职员嘅服务态度超级好!仲有送葡提子🍇俾我哋食添~超级Nice同friendly!好值得嚟帮衬~

2021-12-14