餐厅: Cuisine Culture
资讯:

2022-01-27 175 浏览
疫情餐厅生意差左,但作为客人就坐得舒服。当晚只有3枱客,唔洗同人迫🤣。餐厅服务员好好!会准备好share 既餐具,食完一款菜式就会换碟。 叫左4款食物(5⭐⭐系最高,星星分数系比较同一间餐厅的不同食物) 海鲜墨鱼意粉⭐⭐⭐⭐一开始惊佢有墨汁,惊食到成个嘴黑蚊蚊,但发现佢系用龙虾汁。黑色意粉好弹牙,材料主要系带子、虾、砚、青口。 法式焗蜗牛⭐⭐⭐佢有专用工具夹住蜗牛壳,蜗牛大大只,表面有d herb。 食落味道不浓。 反而,薯蓉比较浓味。 两样加咪一齐食比较好食。 美国安格斯肉眼扒配焗薯(⭐⭐⭐)五成熟,柔软多汁 龙虾汤(⭐⭐⭐)龙虾味好浓郁,但我自己都加左d salt 就更加岩我口味。

叫左4款食物
(5⭐⭐系最高,星星分数系比较同一间餐厅的不同食物)

海鲜墨鱼意粉⭐⭐⭐⭐

法式焗蜗牛⭐⭐⭐
两样加咪一齐食比较好食。

美国安格斯肉眼扒配焗薯(⭐⭐⭐)
五成熟,柔软多汁

龙虾汤(⭐⭐⭐)
龙虾味好浓郁,但我自己都加左d salt 就更加岩我口味。
龙虾汤

美国安格斯肉眼扒配焗薯