2016-04-17 895 浏览
做饮食除左食物质素外,最重要嘅系service quality,真系未见过态度咁差嘅侍应,令到我忍唔住写comment.之前食过铜锣湾店觉得无论食物同服务都唔错,今次我又见到promote话荃湾店有海鲜塔食,咁我就去book la, 打去改booking, 讲明系之前打电话黎book, 条友听唔明又问几次,好唔紧要我一再解释,点知未讲完就收左线。ok无问题我打多次confirm. 点知之前听电话个个完全无做嘢,唔紧要,改左就好。明白海鲜时令嘢未必一定有,我收线前我都有问到系咪有海鲜塔,佢好sure 话有。去到间舖先知原来乜都无,又唔事先通知。我只系同侍应讲左句*我打黎问过佢话有嘅?*点知个女仔个面西到,仲话呢两个星期都唔会有。当我想落单叫其他嘢,佢竟然走左去,我真系o左咀 (当时店内得两三成满,我唔明佢有几忙几十秒都唔等得),算啦我再叫,终于落到单。平心而论啲食物系几好食,前面啲小插曲我都可以算,但最精彩嘅系,我同朋友食食下嘢倾得开心之际,有个男嘅同我地讲够钟要交枱,仲企响度等我地起身,我地仲赵紧嘢,单又未埋,你地系咪咁对客人。我想讲交枱唔系问题,第一 我未够九十分钟 我六搭三入黎,以

平心而论啲食物系几好食,前面啲小插曲我都可以算,但最精彩嘅系,我同朋友食食下嘢倾得开心之际,有个男嘅同我地讲够钟要交枱,仲企响度等我地起身,我地仲赵紧嘢,单又未埋,你地系咪咁对客人。我想讲交枱唔系问题,第一 我未够九十分钟 我六搭三入黎,以当时情况而言,我跟本walk in 食都得,点解要计我六点食? 第二 正常黎讲即使够钟你都应该提前埋单提醒,而唔系西住面叫人即刻走,我仲赵紧嘢点交枱俾你先?

我话我地仲咬紧嘢,唔系要即刻起身呀?根住佢就叫埋个西面女过黎讲,喂,而家围我呀?

仲要劲唔醒目要提佢俾张单黎埋住先,真系好笑。

呢啲餐厅真系无下次!