2023-12-07
人均消费只少$500 以上,未计酒水。但全程仲以为自己食紧烧肉like,坐位就系两人平坐,对住一个炉。 烧肉like 起码都一人一个炉啦😆晚上分两个时段,第一时段8点完,餐厅表示book 7点,8点仍需还枱。早左少少去,被要求100分钟还枱。 最后虽然book 了位,当时仲有好几张枱冇人坐,但都不获安排较好位置。 心情已被影响, 同时由于同隔离枱系连住,所以全程听住隔离枱倾偈。要拍拖嘅朋友,book呢间餐厅前真系谂清楚。坐左30分钟都未有,就已经有服务员提我地仲有45分钟 就last order .野食好普通,份粮细, 味道都好一般。再过一阵,又有服务员A问我做唔做会员。坦白讲野食好普通,份粮细, 味道都好一般。服务都好一般,坐左40分钟都冇人比杯水我地。 距离还枱时间,仲有40分钟,同朋友倾紧野, 烧紧野食。 有个店员B走嚟问帮我收野好冇, 我心谂可唔可以唔好成餐饭不停打扰呢, 佢见我冇答,于是佢再问我帮我收野好吗? 我答「唔好」,但佢照旧执嘢, 所以我真系忍唔住问佢「 我答唔好你都收,你钟意收就收啦!」 到距离还枱28分钟,已经又有店员C摆底张单比我地。呢间待客态度劲差,根本就冇理
要拍拖嘅朋友,book呢间餐厅前真系谂清楚。
再过一阵,又有服务员A问我做唔做会员。
坦白讲野食好普通,份粮细, 味道都好一般。
到距离还枱28分钟,已经又有店员C摆底张单比我地。
呢间待客态度劲差,根本就冇理客既感受。
$500 人头呢个态度,不了!