餐厅: 築地日本料理 (金百利廣場)
资讯:

2019-07-12 164 浏览
Happy Friday放工想食好啲,就去左金百利既筑地食晚餐叫呢个名就谂起日本既筑地市场,谂住都唔会差啦,点知就有啲失望火炙三文鱼腩不过不失啦海胆带子卷海胆同带子不嬲都系我最爱,夹埋一齐食好正牛仔骨极度不推介!肉好韧,韧到完全咬唔到,而且味道都调得唔好食三品牛肉卷呢个牛肉卷反而好有惊喜,食落有阵香蕉味,但又出奇地同个卷既味道夹㖞海胆海鲜炒饭好足料,同埋上菜时热辣辣,要趁热食Waiters 服务都唔太好,好明显人手不足,叫左好多次先有人黎serve

不过不失啦

海胆带子卷
海胆同带子不嬲都系我最爱,夹埋一齐食好正

牛仔骨
极度不推介!肉好韧,韧到完全咬唔到,而且味道都调得唔好食

牛仔骨

海胆海鲜炒饭
好足料,同埋上菜时热辣辣,要趁热食

2019-06-21