4月10日下午2时,去到又一城,唔知食乜,路过金色不如帰,咁啱好多位 唔洗排队,就入左去(之前系尖沙咀分店食过,环境装修、气氛都好好,员工唔多 但好有礼貌)所以今次系又一城都入去食,一入去冷气已经冻到西咁,冻风照头吹。台面就仲有上一台客人留底嘅垃圾系啲POP立牌嘅后面🤷🏿‍♂️都冇理, 咁就嗱嗱声叫嘢食咁讲真 味道就都系连锁拉面舖,都冇咩好批评,重点就嚟,我女朋友就叫店员拎两set牙纤,即系两包(佢一包有两支咁)然后个店员就系衫袋摷左一阵,咩都冇讲,摆低一包就走左。。。 然后我就叫店员埋单啦,比左信用卡,个店员碌完卡返嚟,又粒声唔出就直接将信用卡同啲收据一嘢掉系台到,🤷🏿‍♂️我系呆左,除左有位应该系经理嘅哥仔 讲嘢好有精神 中气,其他啲店员都系后生仔女,好似唔知自己做紧啲乜咁,唔该训练下先再比佢地出嚟啦。

2021-04-10
  • 唐扬博多华味鸟