2025-02-06 24 浏览
The Coffee Academics嘅环境真系几好!装修好有格调,简约又时尚,无论系商场分店定系街边舖都一样咁舒服,好适合同朋友倾吓计,或者一个人咁喧闹嘅旺角静静地叹吓嘢。今次我自己一个人试咗佢哋个海带三文鱼忌廉意粉,意粉煮得啱啱好,唔会太淋,三文鱼都好新鲜,而且份量都好多!忌廉酱汁creamy又带少少咸香,海带嘅鲜味同三文鱼嘅鲜味互相辉映,完美配搭!饮品方面,我叫咗一杯西柚梳打,西柚味好浓郁,唔会太甜,而且饮落去好清新解渴,系一杯令人回味嘅饮品。除咗食物之外,服务态度都好好,店员好有礼貌又细心,会主动帮我哋介绍菜式同埋解答问题。总括嚟讲,The Coffee Academics嘅食物质素高,环境舒适,服务态度好,系一个值得推荐嘅地方!价钱方面喺朗豪坊嚟讲唔算贵,绝对物有所值,尤其系个海带三文鱼忌廉意粉,真系值得一试!下次一定会再嚟试吓其他嘅菜式同饮品!