2024-02-01 144 浏览
新一年新开始,要对自己好啲🥳最近揾到间环境好正嘅BBQ,可以望到青马大桥全景,餐厅属于酒店旗下餐厅,一个价钱全包,带个人去就得,唔洗麻烦自己准备。叫左个最近做紧promotion嘅Chill极致海陆空活海鲜烧烤套餐,酒店餐厅黎讲好抵食,一路烧一路望住出面一望无际靓景,配搭埋风藤椅,感觉似去左度假,好适合打卡✨食物方面,全部嘢食都系贵价食物,啲扒好大件,腌到好入味,肉质鲜嫩多汁,野生海虎虾新鲜甜美,真系一分钱一分货。虽然呢个系4人套餐,但因为好多肉,4个人都食唔晒。套餐包括越式香茅腌澳洲保湿猪鞍、有机露丝玛莉腌纽西兰羊扒、手造迷你澳洲和牛汉堡、香料蕉叶烤纽西兰海鲈鱼柳、蜜糖茄酱烧原只缅甸野生海虎虾、日式大葱腌鹿儿岛无激素鸡肶肉、美国谷饲安格斯肉眼牛扒,仲有啲蔬菜、面包同饮品