之前在ig已有留意到呢间mini club,被佢个倒转粉红巴黎铁塔所吸引,于是就相约友人来试试,餐厅好近mtr,就系铜锣湾c出口对面的骆克駅一楼,上到去灯光昏暗,除了最吸晴的倒转粉红巴黎铁塔,仲有霓虹灯字,装修都好有格调同有气氛呢💖!🌟精选生蚝$45/3,海胆生蚝$84/3首先先来点生蚝做头盘,精选生蚝新鲜又鲜甜,仲带点海水的香味,而另一款海胆加上生蚝,卖相不错,味道鲜美!🌟狂野摩天轮$128在meun看到这个小食,觉得好得意好吸晴,用上摩天轮来载着五款炸物,分别有炸鸡翼,炸蚝,炸肉丸,虾天妇罗和烤焗鸡块。全部都系热辣辣同香口嘅小食。最爱炸肉丸,咬下仲有肉汁锁在入面,正!🌟冬日安格斯牛肉·海鲜龙虾汤窝$275个龙虾汤窝有香浓龙虾味,个汤偏杰身的, 任何配菜点下呢个汤都可有浓浓的龙虾味,加上有安格斯牛肉,牛味同龙虾味原来都几夹㖞!🌟极上12安士炭烧安格斯牛仔骨$148肉质非常鲜味,炭烧更能带出牛仔骨味道!牛仔骨非常大块多肉,唔洗怕因有骨就肉会少而唔够食。🌟The Love of Eiffel $288食完主菜,点少得食甜品,呢个The Love of Eiffel 成个以粉红色嘅艾菲尔铁

🌟精选生蚝$45/3,海胆生蚝$84/3

🌟狂野摩天轮$128

🌟冬日安格斯牛肉·海鲜龙虾汤窝$275
加上有安格斯牛肉,牛味同龙虾味原来都几夹㖞!

🌟极上12安士炭烧安格斯牛仔骨$148

🌟The Love of Eiffel $288
食完主菜,点少得食甜品,呢个The Love of Eiffel 成个以粉红色嘅艾菲尔铁塔装住,超靓啊,少女心大爆发💕铁塔底部仲有干冰嘅烟雾效果,好浪漫,影相一流😍