2023-07-08 324 浏览
尖沙咀呢区早开既Cafe唔多, 所以今次拣左想食好耐既Cafe, 大概10:30黎到已经差唔多爆场, 真系好癫😫 黎之前已经谂好左要睇个Storefront, 点知一如概往我既命运都系搭紧棚, 真系唔知原来自己同棚架咁有缘😂 呢度既Menu选择好丰富, 早餐时间已经有Burger, Pasta, Dessert 拣👍🏽Sous Vide Chicken Breast Tomato Panini Roll 🥪 ($95)慢煮鸡胸, 火箭菜, 羽衣甘蓝, 黑醋, 蕃茄干, 炒蛋, 蕃茄干意大利烘包整成既厚三文治好足料😍 鸡胸嫩滑得黎份量又多, 有茶有肉营养均衡, 用简单既酱汁调味刚刚好, 食完都会几饱🤓Ginger Latte🫚($52)有Nutty或Decaf可以选择, 系其他Cafe比较少见到Decaf就试下, 再转埋燕麦奶($5)🤗 第一啖饮已经饮到姜既微辣, 闻落都好香姜味, 钟意姜既人唔可以错过😍呢度位都几多, 但系多人既时候都几嘈, 所以难啲集中做野或睇书, 食物质素唔错😉

Ginger Latte🫚($52)

2023-07-08
$167 (早餐)
  • Sous Vide Chicken Breast Toast
  • Ginger  Latte