2020-12-26
全年都好少出街食饭,好彩喺限堂食之前都同朋友食咗餐好嘅🥰好耐之前黎过几次,次次都系散叫嘅,第一次叫松叶蟹脚锅4人餐。每人一份嘅前菜,一黎到我哗咗一声🙊啲颜色好靓😍海葡萄点柚子醋食好开胃,我真系好挂住冲绳呀😢大根沙律🥗又系好开胃嘅前菜,幼切嘅大根好爽甜,超多鲣鱼碎。叫咗烧牛舌试下,下次都一定会再叫!厚切好正。🤤刺身个摆盘真系超靓🥰好有惊喜,全部都新鲜,个海胆超甜。除咗叫套餐,我地都忍唔住叫咗个粒贝,好爽好鲜甜,个摆盘又系超靓。💖呢个系厨师发板嘅寿司🍣每人一份,我钟意个玉子同拖罗。松叶蟹脚海鲜锅配和牛其实未食个锅我都饱咗八成🤣,跟餐仲有两个乌冬,蟹脚几鲜甜,和牛好食,其他海鲜都OK。食完真系饱到反艇了。好彩甜品系另一个胃😝本身以为得雪米糍或者雪糕,但竟然有奶冻,和菓子同埋烟韧嘅蕨饼,为呢一餐画上完美嘅句号。总括黎讲,系非常满意嘅一餐,高质又唔算贵,估唔到屯门都有呢个质素😋👍🏼食完呢餐令我更加挂住日本,希望下次再食都keep到水准,同继续俾多啲惊喜我啦。
大根沙律🥗又系好开胃嘅前菜,幼切嘅大根好爽甜,超多鲣鱼碎。
叫咗烧牛舌试下,下次都一定会再叫!厚切好正。🤤
刺身个摆盘真系超靓🥰好有惊喜,全部都新鲜,个海胆超甜。
呢个系厨师发板嘅寿司🍣每人一份,我钟意个玉子同拖罗。
松叶蟹脚海鲜锅配和牛