2022-01-04
想倒数嘅时候食间有情调💜💜但又唔会俾人迫叫set din既餐厅cuz圣诞节比出边啲餐厅㓥到一颈血🥺于是就拣咗喺屋企附近嘅outback🤙🏿_餐厅有分室外同埋室内今次我哋坐咗室内嘅梳发位置 灯光好柔和 店舖面积都几大 坐得都好舒服👍_一嚟到餐厅侍应就即刻递咗碟黑糖面包🍞俾我哋 头先个包系热辣辣嘅♨️已经赢出边好多餐厅嘅餐包几条街 佢个忌廉咸咸地同个包异常地夹💞无限供应真系令人食过返寻味😋我哋一人都叫咗一条食_🌟洋葱花球($88)因为系第一次食所以叫咗佢招牌嘅洋葱花球上菜嘅时候真系估唔到佢咁大份😯我估应该要三至四人先食得晒😹值得一提嘅系佢嘅酱料真系好好食😻_🌟美国精选肉眼牛扒($328)佢可以免费加配两个配菜我哋就拣咗焗薯同薯条叫咗三成熟 佢嘅厚度都偏厚 牛味香浓 但我就觉得油脂唔够 同埋要四成熟可能好食D_🌟烧纽西兰羊扒($256)我系极级推荐呢个四成熟个羊扒油脂好充足又好嫩 肉质鲜甜可口非常有惊喜架上菜见到个羊扒细细地🙈估唔到佢下面仲加咗鸡饭🍚虽然个饭都好好食好重饭香但系我就建议佢可以分开放如果唔系羊扒沾有小小饭味_值得一赞嘅系佢官网有得睇晒完整menu🦦
但又唔会俾人迫叫set din既餐厅
cuz圣诞节比出边啲餐厅㓥到一颈血🥺
于是就拣咗喺屋企附近嘅outback🤙🏿
餐厅有分室外同埋室内
今次我哋坐咗室内嘅梳发位置 灯光好柔和
店舖面积都几大 坐得都好舒服👍
_
🌟洋葱花球($88)
因为系第一次食所以叫咗佢招牌嘅洋葱花球
上菜嘅时候真系估唔到佢咁大份😯
我估应该要三至四人先食得晒😹
值得一提嘅系佢嘅酱料真系好好食😻
_
🌟美国精选肉眼牛扒($328)
佢可以免费加配两个配菜
我哋就拣咗焗薯同薯条
_
🌟烧纽西兰羊扒($256)
我系极级推荐呢个四成熟
个羊扒油脂好充足又好嫩 肉质鲜甜可口