2022-05-30
终于放宽左晚市堂食 可以带屋企人出去饮下茶食下饭🤭咁今晚就带左佢地去左茶皇殿到食晚市 去到觉得好舒服新净又干净 已经好加分 仲要有好多唔同既款式 结合点心、烧味、海鲜 总会有岩你胃口😋而且一至五仲有超级大优惠 烧味 烧鹅/乳猪/清远走地鸡 《$1 》三选一 仲要唔系Hea你分量大 又新鲜好味!食住赚😆事不宜迟快d介绍下我食左咩先🤤清远走地鸡(一只)$98一上枱真系哗一声 劲大只仲要好肥美😋劲吸引!每一part 都系好滑!师傅刀工好 一d碎骨都冇👏🏻真系做到鸡有鸡味 皮滑肉爽嫩滑💯凤梨咕噜肉$118精粹菠萝系用新鲜菠萝 而唔系罐头菠萝🥫一D都唔酸 加埋青椒红椒十分香口每一旧咕噜肉都非常脆口 唔柴 酸酸甜甜🤍黑椒牛仔骨煲$148份量多 而且肉质非常软滑 真系好惊喜🫢咬开佢唔需要吹灰之力 好Juicy😝连埋汁 捞饭一流秘制沙拉骨$108虽然同咕噜肉感觉差唔多 不过加埋沙律酱 更加惹味 呢一款就更加啖啖肉既感觉 卖相精致 好回味啊!粟米鱼肚羹$128一煲可以分成7人份👏🏻原粒粟米粒粒 同埋加上蛋花入口好顺滑😋 鱼肚亦都好爽口 口感丰富金沙海皇豆腐煲$108满满既咸蛋铺上豆腐上面 食落去唔会好
仲要唔系Hea你分量大 又新鲜好味!食住赚😆
黑椒牛仔骨煲$148
秘制沙拉骨$108
粟米鱼肚羹$128
金沙海皇豆腐煲$108
满满既咸蛋铺上豆腐上面 食落去唔会好寡 同埋当中有海鲜 有虾等等
斋配饭都可以添几碗🤭
一定会再过黎食 爱上了🤤要试埋其他野食!