2015-04-17 1934 浏览
我最中意食小龙包,鼎泰丰出名小龙包,但我竟然一次都未食过,太失败…由于朋友去完韩国,要比手信我,所以就揾地方食饭…朋友话尖沙咀有,当然即刻话好啦!!美丽华既鼎泰丰吾太多人流,所以吾洗等位就入得。一开餐牌,劲多野想食!但人太少,都要就返价钱,有选择困难症既我,太难拣。最后叫左以下几样:。辣味小黄瓜 - 本身都中意食黄瓜,呢个辣辣地,几开胃。原味水晶肉 - 真系几好食,平时出面个d好大旧硬肉,呢个真系碎哂,但仲有肉质,仲有d啫喱,食落好正。花雕醉鸡 - 酒味吾太浓,鸡正常,翡翠好食d。小龙包 - 不能不吃!!真系皮薄馅靓,食一打都得呀!d肉吾会太实,好软身,太juice啦。雪菜肉丝面 - 雪菜肉丝又系我最爱,去茶记都系食雪菜肉丝,呢个好多雪菜,正到爆呀!不过面就好似淋左d…。茘芋小龙包 - 饭后甜品,朋友介绍,食落好似食紧蒸既薄薄的汤圆皮,入面系芋泥,感觉好得意,第一次咁食~今餐都几满足,真系不负所望,一定会再食
。辣味小黄瓜 - 本身都中意食黄瓜,呢个辣辣地,几开胃

。花雕醉鸡 - 酒味吾太浓,鸡正常,翡翠好食d

今餐都几满足,真系不负所望,一定会再食
荔芋小龙包
雪菜肉丝面