2021-10-23
期待咗好耐,终于有机会嚟试。上open table book位,见到好多comment都话服务唔系几好,但系最后都决定黎食。唔知系唔系我迟咗少少,其他来庆祝生日嘅人,枱面上都有decoration ,但系我𠮶张就冇😟当晚超过一半嘅人都系黎庆祝,打电话confirm Booking嘅时候,讲埋生日人嘅名,就会将名print喺Menu上面,好多人为咗佢而嚟食。当晚我哋叫咗两个Steak & Lobster set,食物份量好大,剩咗好多食唔晒,有啲浪费。如果两个人食,强烈建议只叫一个set,然之后再散叫其他食物。先来一个前菜,洋葱包。食完面包,就会上main course。就算系side dish,份量都好大。如果唔系特别大食,真系唔好嗌两个set,以免浪费。食到最后,生日嘅人会有一个免费梳乎厘。食物味道好好,份量好大。服务都唔错,唔似网上面嘅人写到咁差。如果节日庆祝,嚟呢度真系一流。唯一美中不足,系无风景睇。
先来一个前菜,洋葱包。
食完面包,就会上main course。
食到最后,生日嘅人会有一个免费梳乎厘。
食物味道好好,份量好大。
服务都唔错,唔似网上面嘅人写到咁差。
如果节日庆祝,嚟呢度真系一流。
唯一美中不足,系无风景睇。