Morton's of Chicago

2022-08-26 1315 浏览
Bookmark 左呢间餐厅好耐 终于去试!叹住维港美景锯牛扒😋😋附送即影即有相片📸想要生日Menu同布置既话记得需要打电话提早预约😘------------------------------🎂Birthday Set Menu 🎂$1888+10%前菜 主菜 配菜同甜品都各有几个款可以拣架.🟡洋葱包好大个包 但就冇乜洋葱味 反而牛油好香.🟠前菜:新鲜生蚝& 额外加$120 焗莫尔顿海鲜拼盘(焗蚝 虾 带子 蟹饼)生蚝鲜甜 海水味唔算好重 海鲜拼盘样样嘢都好食 焗海鲜既奶油香口又唔会遮左海鲜味 蟹饼啖啖肉.🟡带骨肉眼牛扒22oz (二人份)呢块牛扒喺呢度嘅出名菜式 果然无失望呀😬拣左7成熟 好大块 煎得外脆内软 好有牛肉味两个人都够食😋.🔵配菜:薯蓉 &忌廉菠菜见好多人拣忌廉菠菜所以我都试吓 忌廉香口 同菠菜好夹 薯蓉就不过不失.🟣甜品:甜品拼盘有芝士蛋糕 朱古力蛋糕 焦糖布甸 三个甜品都唔算太甜都好好食 食得出系用比较高质既材料 我觉得个芝士蛋糕仲好食过文华😂➡️ 喺高级酒店入边嘅餐厅价位系比较高 食物不过不失 如果想要生日气氛🌃同埋对住海景食饭既 呢度就岩哂啦!

🎂Birthday Set Menu 🎂$1888+10%
前菜 主菜 配菜同甜品都各有几个款可以拣架
🟡洋葱包
好大个包 但就冇乜洋葱味 反而牛油好香

🟡带骨肉眼牛扒22oz (二人份)

🔵配菜:薯蓉 &忌廉菠菜
🟣甜品甜品拼盘