餐厅: 星洲總廚 (大全街)
资讯:

2018-03-03 361 浏览
今次试试依间新加坡野,不过唔系好感觉到有新加坡味道,食完有小小中伏既感觉。无可否认个炸猪排都好淋,味道都唔错。但其他野就略为失分。本来谂住唔食得太辣试下个烤饭同印度咖哩。唔知系咪唔属于新加坡的关系,煮得真系有啲唔到家。怪又唔怪得佢既。咖哩得香料同辣味,但无乜味。个烤饼我谂住系印度果啲啦。点知又唔系好同。食落似烤面包。饼干味咁。个海南鸡就不过不失,鸡即肉质都有弹性,唔太差。鸡都有啲味。不过啲汁就真系差啲。姜容好似净系得啲姜味,无调过。个豉油又好单调,好普通。令到整个饭略为失色。只可讲依个价钱就真系不过不失。
咖哩猪排饭
海南鸡饭