1K
2015-09-21 369 浏览
睇度荃湾新开左间dessert 店,仲全部好评 咁一定要来试下啦但有可能睇完食评对佢太大期望,今次真系几失望本身想试宇治雪山,但咁岩佢greentea 雪糕部机坏左,得番milk icecream,唯有作罢...最后试左店长推介既mango waffle with milk icecreammilk icecream texture 同味道同我想像中有几大出入...偏甜,快溶,唔够滑,最重要系佢既味道完全唔系香浓牛奶味,而系白兔牌牛奶糖既味........甜加上像系人造,假既牛奶味。呢个雪糕系成个dessert 一大败笔ps 题外话一下,我开始以为佢既牛奶雪糕会系日本北海道牛乳既香味,所以都几期待~因为我之前系tst 一间叫i-mag 牛奶雪糕,就咁食都已经超香超滑,从此爱上了牛奶雪糕另一个失望系,唔或者系我个人唔太欣赏,waffle 偏硬唔香,一旧野咁讲到waffle,我都系钟意外脆内软,制作途中已经好有牛油香味既waffle今次食甜品真系几失望,好唔满足下次会试多一次greentea dessert, 希望唔会令我失望
睇度荃湾新开左间dessert 店,仲全部好评
咁一定要来试下啦

但有可能睇完食评对佢太大期望,今次真系几失望

dessert 一大败笔

今次食甜品真系几失望,好唔满足