2020-06-10 317 浏览
生日月既第一餐,有少少高估了呢间台菜店加上有好多食物都暂停供应感觉叫得不太尽兴,而且食物味道都一般🙈4人叫了8款食物。 凉食就叫了鸡丝粉皮,忘记酱另外上,酱料一般。小笼包方面,因为有好多都无,连五色果款都无得供应,所以叫了金牌和牛肉味,金牌确实好味,反而牛肉有点失色之后上的姜汁芥兰,完全没有姜汁味,食呢个菜,姜汁一定要重才会好食,反观呢一次唔好食,失望,而且落油都几重手,我都知菜一定要有油先会够绿,但食落口就另一回事了。。。然后再来一份牛肉馅饼,好多肉汁!不能自拔呀!呢个值得推介!然后等了很久,才有职员过嚟问所有菜是否上齐,原来系厨房收唔到,所以一直都无上菜,职员跟进之后,炒饭上枱,其实好普遍的炒饭之后再上既就系三杯鸡,味道浓郁,好食,值得一食!最后就系铁板海鲜豆腐,好香好惹味,上枱仲可以听到铁板滋滋声,正!送饭一流!都值得推介!4人食了500蚊,系尖沙咀消费都算平,但真心有好多食物都停止供应,连豆沙锅饼都无,确实有d失望😞服务⭐️⭐️⭐️价钱⭐️⭐️⭐️⭐️食物⭐️⭐️⭐️回头率⭐️⭐️⭐️
生日月既第一餐,有少少高估了呢间台菜店
加上有好多食物都暂停供应
感觉叫得不太尽兴,
而且食物味道都一般🙈
4人叫了8款食物。
凉食就叫了鸡丝粉皮,忘记酱另外上,酱料一般。

然后再来一份牛肉馅饼,好多肉汁!不能自拔呀!呢个值得推介!

之后再上既就系三杯鸡,味道浓郁,好食,值得一食!

服务⭐️⭐️⭐️
价钱⭐️⭐️⭐️⭐️