2023-04-03
🍳旺角妈咪鸡蛋仔🧞♂️话说上个礼拜上下上下堂嘅时候突然间想食鸡蛋仔 讲吓讲吓去到琴日终于买到妈咪鸡蛋仔🥲🥲🫶🏼但系而家开晒关人又多 等攞都等咗半个钟 搞到个人都燥燥地😒😒😡😡食落去又唔觉得特别好食 好似以前好食啲 同埋价钱偏贵😮💨😮💨🍳伯爵茶朱古力味 $36话说我第一次食妈咪鸡蛋仔嘅时候就系食净朱古力味🍫~~𠮶阵时觉得好好食 但系琴日第二次食 又唔想再食返之前𠮶只味 就试咗人气No.2~ 🍳伯爵茶味好香 朱古力味亦都系一粒粒咁🫶🏼好有咬口~但系$36完全唔值啰 冇咗以前𠮶种风味🥲🥲可能冇下次了!Btw 旺角分店职员态度真系几差 同埋都冇一个完善嘅system俾啲客人去排队可以清楚睇到鸡蛋仔整好未 个个企晒喺度 整好又唔叫 完全唔想再帮衬👎🏻😮💨😮💨 🍳旺角妈咪鸡蛋仔🧇地址: 旺角豉油街33号地下A号舖
🍳伯爵茶朱古力味 $36
🍳旺角妈咪鸡蛋仔🧇