2022-10-16
抱歉,经常食完先醒起想食下食评,所以冇点影食品,以后会更用心🤪个人十分喜欢食蛋包饭及咖哩,亦爱日本文化,偶然经过见到呢间店舖觉得几有日本味就排队食,当日虽然午饭时间但唔算多人,前面2个2位等,店员在客人入座前不断提醒客人排队要排到箭咀后,遮要点摆,稍微长气同过份紧张😮💨入座即递上排队时已填好既点餐纸,等左唔系好耐就已经黎到😋店员可能比较忙,长期都系紧张状态,因为店舖细,座位窄,佢递上餐点时我惯性想接,结果2次佢都好大反应,呢点我觉得好差。其一,我都系呢行既专业人士,可能我既惯性反应吓到佢但,其二,佢反应唔驶咁大,可以好礼貌少少同我讲佢做就得,其三,间舖细座位窄,我担心佢会成盘跌我接有咩事都系我自己负责,其四,本人系孕妇而且身形都大份,佢叫我再借过少少,但我左边有人坐,仲要系唔识同搭枱式坐,右边就系玻璃,试问仲点借?好喇,到餐点,咖哩同蛋冇惊喜,同coco质素相同,比较日本本地食时就差一半(呢个意料之内),而且价钱较贵份量又少,加左码都好少咁,所以整体系nono的。。。唉。。。而家系香港想揾d所谓真系好食既野有d难。。。。。
唉。。。而家系香港想揾d所谓真系好食既野有d难。。。。。