2021-04-10
入去坐左阵,睇到有个人著住背心,无带口罩,拖住个几样衰既篮,装住d望落唔太靓既菜,行左入厨房,同个师傅交收,当下个感觉已经唔太良好天妇罗店,好睇食材水平,照应师傅会系朝早亲身落市场挑选当造食材,虽然睇到枱上已经有我地午市客人既食材系到,知道唔会系我地既食材,但个感觉真系几差,你就算系交收应该都系得午市完左我地走晒先做,有咩理由系我地面前做?因为个感觉唔太好,所以拣咗午市比较平$480既雪套餐,食落真系好一般,天妇罗好睇食材,但佢谦用既食材都系一般货色,而且师傅态度麻麻,连最基本介绍食材同讲解食法都系有人问先会讲,无人问就就咁放落个碟到就算都算,最过分系去到带子天妇罗,师傅终于开金口叫我分开2件分别点唔同酱,咁我照做,用左好大力都分唔开,觉得有d问题,所以直接咬开一半,一食就知出左事,成件野overcook左,变左做welldone劲难食ED就系所谓香港最好食天妇罗既水准?唉,真系试一次就够环境装修系唔错,服务员态度都几好,但食物水准真系唔得,隔离枱班鬼佬系咁good good good 都唔知有冇真系去日本食过天妇罗,我对系香港食天妇罗已经无晒期望,存下钱等以后去日本食好过
ED就系所谓香港最好食天妇罗既水准?
唉,真系试一次就够